Geninstallation af Synology Server

Synology Servere kan let geninstalleres hvis de skulle crasche (hvilket er sjældent, en gang sat op og den kører).
Hvis uheldet er ude: tryk på knappen NULSTIL på bagpanelet to gange, herefter geninstalleres Synology Serveren.

Ved en geninstall. bliver Data gemt på Server’en ikke slettet.
(Af sikkerhedsårsager: tag alligevel en kopi, så er du helt sikker!!)

Sådan geninstalleres serveren:

1. Tryk på “NULSTIL”, og hold den nede i ca. 4 sekunder. Slip igen knappen når Synology Server’en udsender en biplyd.
2. Inden for de næste 10 sekunder skal knappen “NULSTIL” trykkes ned og holdes nede i ca. 4 sekunder igen. Slip knappen når Server’en udsender en biplyd.
3. Kør Synology Assistant og lav setup af Synology Serveren igen.

Under geninstallation skal Synology Assistant versionen være identisk med den version af firmwaren der installeres, de passer sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *