Om

Techmind beta af Michael Pedersen, som (næsten) altid har interesseret sig for teknologi, og som er uddannet elektronik mekaniker hos Novo.

Med denne hjemmeside ønsker jeg at dele nogle nørd og teknologi ting med dig, og håber du kan bruge det som inspiration til egne nørd projekter.

 

Som du nok bemærker har jeg makket en del med solcelle byg selv, nettilsluttede solceller, elbiler og andre energi ting.

Jeg er interesseret i at blive 100 % selvforsynende på alle områder, her på hjemmesiden deler jeg mine teknologi ting, oplevelser med teknologi, egne projekter og ind imellem mine holdninger til markederne.

Det vil være interessant gennem denne hjemmeside at netværke med personer og virksomheder der arbejder med nye leveformer,  der arbejder med hvad teknologien kan gøre for os i dagligdagen, med hvordan der opbygges selvforsyning på alle livs områder med teknologi.

Andet indhold her på siden er arduino projekter og andre elektronik projekter. For at beskytte dig og dine ting beder jeg dig lige læse “disclaimer” inden du går igang med at bygge noget fra siden.

Alt hvad der udgives af hardware  og software her på siden og tilhørende sider er licenseret under GPLv3 (copyleft).

I praksis betyder det at du må bruge det som DU vil, men MED henvisning til hvor du har fået det fra, dvs. techmind.dk. Det gælder både kommercielt og privat.

open source licence gplv3 copyleft

Tak fordi du kikkede forbi, kom snart igen og fortæl gerne andre om siden, ses  😉

Kontakt vi af form her

2 thoughts on “Om

 • 31. maj 2019 kl. 18:42
  Permalink

  Hej. Jeg har lige bestilt EEG udstyr fra Olimex og faldt over din side om OpenEEG. Jeg kunne godt tænke mig at høre om dine erfaringer med udstyret osv. Kunne det være muligt. Min mobil er 52814950 ellers skriv.
  Jeg forsøger at bruge udstyret til at genskabe Alpha/Theta og beta træningsmetoderne og SMI osv. Jeg tænkte at du måske også prøvede noget i den retning.

  Besvar
  • 3. juni 2019 kl. 10:41
   Permalink

   hey,

   makker ikke med den mere, gik istå da jeg var igang med aktive elektroder, så den samler bare støv

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *