print et hus

Contour crafting er et koncept til 3d print af huse udviklet af Behrokh Khoshnevis og han er professor i Industrial & Systems Engineering og Civil & Miljøteknologi.

nutidens hus med solceller og elbil i haven

Behrokh Khoshnevis er desuden direktør for Center for Rapid Automated Fabrication Technologies (CRAFT) og direktør for Produktion Graduate Program på USC. Han er aktiv i CAD / CAM, robotteknologi og mekatronik relaterede forskningsprojekter, der omfatter udvikling af nye Solid Free Form, eller Rapid Prototyping, processer ( Contour Crafting og SIS ), automatiseret konstruktion af civile strukturer, udvikling af mekatroniske systemer til biomedicinske anvendelser ( fx genoprettende tandpleje, rehabilitering engineering, haptik enheder til medicinske anvendelser), og autonome mobile og modulære robotter til montageopgaver på jorden og i rummet.

Behrokh Khoshnevis gennemfører ofte foredrag og seminarer om opfindelse og teknologiudvikling. Han er en Fellow medlem af Institute of Industrial Engineers, et andet medlem af Society for computersimulering, og et ledende medlem af Society of Manufacturing Engineering.

Behrokh Khoshnevis opfindelser har modtaget omfattende verdensomspændende omtale i anerkendte internationale medier og har været genstand for talrige radio-og tv-programmer. Det automatiserede konstruktion koncept, ‘Contour Crafting’ , blev valgt i 2006 som en af top 25 af bedste opfindelser fra mere end 4000 kandidatlande!

Snart er det slut med kedelige mursten tegltage og andet fra forige århundrede, Velkommen til det nye 3D hus 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: