Simpel remote til fyr i elbil

>Der bruges et benzinfyr fra eberspacher i denne kewet 2, den skal have en ny brændstofpumpe, men ellers kræver den ikke meget for at virke. Jeg vil montere ‘accessory power’ batteri i bilen med egen lader samt 30-60 watts solceller til opladning.

På sigt ønsker jeg at lave en trådløs wifi forbindelse til kewet’ens DFRduino med touch display. Denne får sin egen hjemmeside med status, kurver og mulighed for at tænde forvarmen via android smartphone via webserver. Den kan så tjekke om fyr rent faktisk tænder og hvor varmt der er i bil og bateriernes temperatur feks.

MEN, indtil da, KISS= Kip It Simple Studide, så jeg bruger et welleman kit jeg har haft liggende i årevis, et welleman mk 160. Det kan bruges til at ripge eller sende en sms til bilen om at nu skal fyret starter via en gl. mobiltelefon med et taletidskort i.

welleman mk160 diagram mm.
welleman mk160 brugermanual

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>